Huippuluokan käytetyt tietokoneet opiskelijoille!

Opiskelijoille sopivat kannettavat tietokoneet
HP Elitebook 840 G1

Verkkokaupastamme löydät huippuluokan käytetyt tietokoneet opiskelijalle. Valikoimamme koostuu tunnettujen valmistajien laadukkaista kannettavista, jotka ovat olleet yrityskäytössä 2-3 vuotta. Kaikki käytetyt tietokoneet asennetaan, puhdistetaan ja tarkastetaan ennen myyntiä. Huollosta vastaa asiantuntevat työntekijämme, jotka hoitavat työnsä sujuvasti laadusta tinkimättä. Kaikki käytetyt tuotteet postitetaan parissa päivässä ja ne voi ottaa samantien käyttöön. Kaikilla käytetyillä tietokoneillamme on 12 kuukauden takuu ja 14 vuorokauden palautusoikeus. Ostamalla laitteesi käytettynä säästät rahaa ja luontoa. Tutustu myös käytettyihin tietokoneisiin yrityksille. Tästä pääset katsomaan kaikki käytetyt tietokoneet.

Käytetyt tietokoneet opiskelijoille

Lähes jokainen opiskelija tarvitsee opinnoissaan tänä päivänä tietokonetta. Sillä tehdään muistiinpanoja, haetaan tietoa, luetaan materiaalia, kirjoitetaan raportteja, luodaan presentaatioita ja viestitään muille opiskelijoille. Näiden myötä koneen tulisi olla suorituskykyinen, toimintavalmis ja turvallinen, jotta opiskelu olisi mahdollisimman sujuvaa. Opiskelija tarvitsee tietokonetta miltei päivittäin ja saattaa tiukassa paikassa tarvita jopa 10 tuntia päivässä, joten koneelta vaaditaan suorituskykyä yhtä lailla kuin yrityskäytössä. Lisäksi laitteen tulisi kestää koko opintojen ajan, jotta kaikki materiaalit ja muistiinpanot pysyvät tallessa. Halvimmissa uusissa laitteissa käyttöikä ei välttämättä riitä kattamaan koko opiskeluaikaa ja muutenkin suorituskyky ei välttämättä vastaa haluttua tasoa. Hyvällä käyttöiällä varustettu tehokas tietokone maksaa kuitenkin paljon, eikä opiskelijalla ole välttämättä resursseja maksaa koneesta toista tuhatta euroa.

Tietokoneliike.fin huoltamat, yrityskäytössä olleet tietokoneet sopivat erinomaisesti myös opiskelukäyttöön. Huippuluokan käytetty tietokone sopii opiskelijalle, joka tarvitsee edullisen, mutta suorituskykyisen ja toimintavalmiin apuvälineen koulutyöhön. Kaiken lisäksi käytetty tietokone on vastuullinen valinta, koska käytetyn huoltaminen kuormittaa luontoa murto-osan verrattuna uuden koneen valmistamiseen. Käytetyt kannettavat ovat olleet yrityskäytössä useimmiten vain 2-3 vuotta, jonka jälkeen ne on palautettu valmistajalle tai myyjälle. Huollamme näistä huipputehokkaista koneista lähes uudenveroisia laitteita opiskeljalle.

Meiltä voit ostaa edullisesti myös kaikki tärkeät lisätarvikkeet, ohjelmistot ja oheislaitteet, jotka ovat hyödyksi opiskelijalle. Käytetyn tietokoneen ostaja voi hankkia samalla tilauksessa esimerkiksi Microsoft Officen työvälineohjelmiston, josta on apua opiskelussa.

Käytetty tietokone on edullinen, ekologinen ja helppo valinta opiskelijalle
Uudesta ja tehokkaasta läppäristä joutuu pulittamaan toista tuhatta euroa tai enemmän, eikä jokaisella opiskelijalle ole välttämättä varaa investoida niin suuria summia tietokoneeseen. Toimiva kannettava on kuitenkin käytännössä välttämätön apuväline opintojen suorittamiseen ja muuhun viestintään, joten hyvästä ja tehokkaasta koneesta on hyötyä. Yritysmaailmassa käytetään lähes poikkeuksetta kalliita ja tehokkaita tietokoneita. Kun yritykset vaihtavat laitteensa uusiin, huoltaa tietokoneliike.fi vanhoista uudenveroisia. Tämä käytetty tietokone vastaa ominaisuuksiltaan huippukonetta, mutta hinta huomattavasti pienempi. Siksi suosittelemme opiskelijoille huoltamiamme tietokoneita, koska ne ovat kuin yrityskoneita, mutta huomattavasti edullisempia.

Käytetty tietokone on myös ekologinen vaihtoehto. Uuden koneen ja siihen kuuluvien komponenttien valmistus ja rahti rasittavat ympäristöä huomattavasti enemmän kuin käytetyn koneen huoltaminen. Tänä päivänä opiskelijat kiinnittävät enemmän huomioita vastuullisuuteen ja käytetyn tietokoneen hankkiminen on ympäristön kannalta vastuullinen valinta.

Meiltä käytetyn tietokoneen hankinta on opiskelijalle myös erittäin helppoa. Käytetty tietokone on postista tultuaan samantien toimintavalmis paketti, eikä lisäasennuksia tai muita toimenpiteitä tarvitse suorittaa. Kaikista myymistämme koneista löytyy uusin käyttöjärjestelmä ja tärkeimmät ohjelmistot valmiiksi asennettuna. Näin ollen opiskelija voi samantien keskittyä olennaiseen, eli opiskeluun.

Näytetään kaikki 12 tulosta

Show sidebar

HP EliteBook 725 G3 A10-8700B/8GB/128SSD/12.5″

349,00 

Pieni ja pippurinen tehopakkaus kotiin, kouluun ja työpaikalle!

HP EliteBook 840 G2 i5/8GB/128SSD/14″

399,00 

Supersuosittu malli opiskelijoiden keskuudessa, mutta soveltuu myös kotiin ja työkäyttöön tehojensa puolesta!

HP EliteBook 840 G2 i5/8GB/180SSD/14″

419,00 

Supersuosittu malli opiskelijoiden keskuudessa, mutta soveltuu myös kotiin ja työkäyttöön tehojensa puolesta!

HP EliteBook 745 G4 A10-8730B/8GB/256SSD/14″

429,00 

Kevyt, kestävä ja nopea tietokone, mikä on ihanteellinen ratkaisu opiskeluun, toimistoon ja liikkuvaan työkäyttöön!

HP ProBook 430 G4 i3/4GB/128SSD/13.3″

449,00 

Erinomainen kevyt ja tehokas kone seitsemännen sukupolven i3-prosessorilla opiskelukäyttöön!

HP EliteBook 850 G1 i5/8GB/128SSD/15.6″

449,00 

Suurella 15.6″ näytöllä ja tehokkaalla i5-prosessorilla suoraan kotiin, opiskeluun ja töihin soveltuva tietokone!

HP EliteBook 840 G3 i5/8GB/120SSD/14″

499,00 

Nopea ja tehokas tietokone, mikä on ihanteellinen opiskelu -ja työkäyttöön, mutta myös kotiin!

HP ProBook 430 G5 i3/8GB/120SSD/13.3″

499,00 

Tehokas ja kevyt tietokone, mikä soveltuu erinomaisesti opiskeluun ja liikkuvaan työkäyttöön!

HP ProBook 430 G4 i5/8GB/120SSD/13.3″

499,00 

Erinomainen kevyt ja tehokas kone seitsemännen sukupolven i5-prosessorilla opiskelukäyttöön!

Lenovo ThinkPad T550 i5/8GB/120SSD/15.6″

549,00 

Suurella 15.6″ näytöllä ja laadukkailla komponenteilla varustettu kone käyttöön kuin käyttöön!

Lenovo ThinkPad T560 i5/8GB/240SSD/15.6″

649,00 

Suurella 15.6″ näytöllä varustettu tietokone, mikä soveltuu kotiin, opiskeluun tai työkäyttöön!

HP ZBook 17 G2 i7/32GB/240SSD/17″/K4100M

849,00 

Tehokkailla komponenteilla varustettu ZBook suoraan raskaampaan työ -ja suunnittelukäyttöön!