Takuu

Tietokoneliike.fi myymät tietokoneet ovat pääsääntöisesti 2-3 vuotta vanhoja käytettyjä yritystietokoneita. Annamme kaikille käytetyille tuotteille 12kk takuun, poislukein tietokoneiden akut, joille takuu on 3kk. Tietokoneliike.fi myy myös uusia tuotteita, joita koskee valmistajan antama takuu, joka voi olla pitempi kuin 12kk.

Jos tuotteessa on kuluttajansuojalain tarkoittama virhe, ostajalla on oikeus hyvitykseen. Ensisijaisesti pyrimme korjaamaan virheen tai vaihtamaan tuotteen virheettömään tai vastaavaan toiseen tuotteeseen. Toissijaisesti voimme harkita virheen hyvittävää hinnanalennusta. Kaupan purku on vasta viimeinen vaihtoehto.

Takuun aikana tehty huolto ja lähetyskulut huollon ja ostajan välillä ovat ilmaisia. (Vianetsinnästä takuuaikana laskutamme, jos asiakas on toimittanut laitteen takuukorjaukseen tietoisesti turhaan).  Vaihdetun tuotteen takuu ei ala alusta, vaan jatkuu alkuperäisen ostopäivän mukaisesti.

Ota varmuuskopiot kaikista tärkeistä ja henkilökohtaisista tiedoista ennen huoltoon lähettämistä, vaikka vika ei liittyisi kovalevyyn. Tietokoneliike.fi ei ole vastuussa hävinneistä ohjelmista tai tiedoista.

Ennen kuin toimitat tuotteesi takuuhuoltoon, ole yhteydessä puhelimella Tietokoneliike.fi myyntiin p.020 7659394 ja kuvaile ongelma sanallisesti.

Takuuhuoltoon tuotteen voi tuoda Tietokoneliike.fi myymälään, Olavinkatu 44,57100 Savonlinna, tai tuotteen voi palauttaa  huolellisesti pakattuna Postin asiakaspalautuksena ilmaiseksi.

Palautus ja vaihto

Tietokoneliike.fi. yksityisasiakkailla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilaus tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita eikä se koske ohjelmistotuotteita tai palveluita. Huomaa, että tavaraa ei saa ottaa käyttöön. Siksi onkin tärkeää varmistaa jo etukäteen, että tuote on tarkoitukseen soveltuva. Ammattitaitoinen myyntimme auttaa sinua tarvittaessa valitsemaan sinulle sopivan tuotteen.

Mikäli asiakas antaa tilauksen yhteydessä yrityksen nimen, katsotaan, että ostajana on yritys. Tällöin kannattaa muistaa, että kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus ei koske yrityksiä.

Etämyynnissä ei ole kuluttajansuojalain 6. luvun mukaisesti peruuttamisoikeutta, mikäli ostettu tuote on valmistettu tai muunneltu asiakkaan toiveiden mukaan eikä sitä voida myydä edelleen ilman huomattavaa tappiota.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita, voit toimittaa ne suoraan Savonlinnan liikkeeseen Olavinkatu 44, Savonlinna tai palauttaa ne Postin kautta huolellisesti pakattuina. Ennen lähettämistä pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@tietokoneliike.fi  jotta voimme kirjata palautuksen järjestelmäämme ja ohjeistaa asiassa tarkemmin.

Jos asiakas peruttaa sopimuksen, Tietokoneliike.fi palauttaa asiakkaalle tuotteen hinnan. Toimituskuluja emme palauta. Palautus tapahtuu asiakkaan ilmoittamalle suomalaiselle pankkitilille kolmen (3) arkipäivän kuluessa siitä, kun palautettu tuote on saapunut Tietokoneliike.fi lle.

Ohje tuotteiden pakkaamiseen ennen lähetystä Postin kautta

Huoltoon tulevat tuotteet on pakattava huolellisesti ennen lähetystä. Mikäli alkuperäiset pakkausmateriaalit ovat tallessa, niitä on hyvä hyödyntää. Tietokoneet ja niiden osat ovat herkkiä kolhuille ja paketointiin on kiinnitettävä huolellisuutta, jotta tuotteita suojaavia pakkausmateriaaleja on käytetty tarpeeksi eikä paketin sisältö pääse liikkumaan tai hölskymään. Takuu raukeaa, mikäli tuote vaurioituu postissa lähettäjän huolimattomuuden vuoksi.