ASIAKASPALVELU: 020 765 9390 (8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)

Dell Latitude 7390 Windows 11

i5/8GB/120GB/13.3"

Kuntoluokka: A1

499.00 sis alv. 24%

Varasto loppu

Ylioppilaskokeeseen

Kotikäyttöön

Opiskeluun

Työkäyttöön

Tuotekuvaus

Dell Latitude 7390 on Windows 11 käyttöjärjestelmällä varustettu tehopakkaus himpun verran pienemmässä 13.3″ kokoluokassa. Tietokone on mahtava vaihtoehto opiskeluun tai liikkuvaan työkäyttöön, miksei myös kotikäyttöön!

Latitude 7390 pakkaa sisälleen todella paljon tehoa kahdeksannen sukupolven Intel Core i5-8350U prosessorin, 8GB DDR4 keskusmuistin sekä uuden 120GB Kingston A400 SSD kiintolevyn muodossa. Tietokoneen tehot mahdollistavat useiden ohjelmistojen samanaikaisen käytön, eikä tietokone tule hidastumaan tippaakaan. Jos tarvitset myös käytössäsi esimerkiksi Adobe PhotoShop tai vastaavia ohjelmistoja, pyörivät nekin tällä tietokoneella erinomaisesti.

Dell Latitude tietokoneiden runko on myös todella kestävä sekä kevyt. Jokainen Latitude tietokone käy tehtaalla rakennusvaiheessa armeija tason testauksen läpi, jossa tietokone altistetaan mm. hiekalle, pölylle, lämpötilan muutoksille, kosteudelle jne. Näin ollen tietokoneesta on saatu erittäin laadukas, kestävä ja pitkäikäinen laite, jota ei tarvitse olla muutaman vuoden käytön jälkeen vaihtamassa. Edellä mainitut asiat myös tekevät tästä laitteesta erinomaisen liikkuvaan työkäyttöön tai opiskeluun, kun joudut kantamaan tietokonetta mukana paikasta A paikkaan B.

Vaikka tietokone on pienempi kooltaan, siitä löytyy laaja skaala liitäntöjä. Erillisten liitäntöjen ansiosta tietokoneeseen voi liittää esimerkiksi erillisen näytön tai telakan, jolloin tietokonetta voit käyttää toimistossa ns. ”pöytäkoneena”.

Käyttöjärjestelmänä tietokoneesta löytyy Windows 11 Pro, jonka asensimme ja päivitimme täysin käyttövalmiiksi. Lisäksi tietokoneelta löytyy hyötyohjelmistoja, kuten Google Chrome, Mozilla Firefox, VLC Media Player, Adobe PDF työkalu sekä Open Office ilmaiset toimisto-ohjelmistot. Näin ollen saatuasi tietokoneen, se on heti käyttövalmis!

Jotta voit ostaa turvallisin mielin, annamme jokaiselle koneellemme vuoden takuun, ilmaisen nopean toimituksen sekä 14 päivän tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen meille veloituksetta ja palautamme rahasi takaisin!

HUOM! Tietokoneesta löytyy valmiiksi asennettuna Windows 11 käyttöjärjestlemä ja tietokoneeseen on myös mahdollista valita veloituksetta Windows 10 käyttöjärjestelmä edellä mainitun tilalle. Jos haluat Windows 10 käyttöjärjestelmän, valitse oikealta hinnan alapuolelta Windows 10 ja asennamme sen laitteeseen valmiiksi ennen postitusta.

Tekniset tiedot:

 • Intel Core i5-8350U 1.70 – 3.60GHz prosessori
 • 8GB DDR4 keskusmuistia
 • UUSI Kingston A400 120GB SSD kiintolevy
 • 13.3″ näyttö (1920 x 1080 Full HD resoluutio)
 • Windows 11 käyttöjärjestelmä
 • 2 x USB 3.2, 1 x USB-C, LAN, WLAN, HDMI 1.4, Bluetooth, SD-kortinlukija, kuulokeliitäntä 3.5mm
 • Paino 1.19kg
 • Mitat 304.8 x 207.9 x 16.3 – 16.5mm
 • Akun kesto noin 9-10h

Takuu 12kk.

 • Jokaisella koneella 12kk takuu
 • Käyttövalmiiksi asennettu
 • 14 päivän tyytyväisyystakuu
 • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Jokaisen koneen mukana tulee myös latausjohto

Lisätiedot

Prosessori

Keskusmuisti

Kiintolevy

Ssd

Nayton Koko

Resoluutio

Kayttojarjestelma

Liitannat

, , , , , , ,

Valmistaja

Kuntoluokka

Akun kesto

Noin 6-10 tuntia

YO-koe yhteensopiva

Kyllä

Kuntoluokat

Tietokoneliike.fi myymät tietokoneet ovat pääsääntöisesti 2-3 vuotta vanhoja käytettyjä yritystietokoneita. Annamme kaikille käytetyille tuotteille 12kk takuun, poislukein tietokoneiden akut, joille takuu on 3kk. Tietokoneliike.fi myy myös uusia tuotteita, joita koskee valmistajan antama takuu, joka voi olla pitempi kuin 12kk. Lue lisää takuusta täältä.

A1

Tuote vastaa uutta

Erittäin vähäisiä jälkiä jossain kohdissa konetta, kuten kannessa

A2

Sisältää yhden tai useamman puutteen:

Kannessa voi olla käytön jälkiä
Hiiren touchpadissa pientä kulumaa/kiiltoa
Näppäimissä kulumaa/kiiltoa
Rungossa ja/tai kuorissa vähäistä käytönjälkeä

B

Sisältää yhden tai useamman puutteen:

Kannessa käytön jälkiä
Hiiren touchpadissa kulumaa/kiiltoa
Näppäimistössä kulumaa/kiiltoa
Rungossa ja kuorissa käytönjälkeä
Pieniä murtumia tai halkeamia kuorissa, jotka eivät haittaa tietokoneen käyttöä tai toimivuutta

C

Sisältää yhden tai useamman puutteen:

Kannessa käytön jälkiä
Hiiren touchpadissa kulumaa/kiiltoa
Näppäimistössä kulumaa/kiiltoa
Rungossa ja kuorissa käytönjälkeä
Fyysisiä vikoja esim. USB, HDMI portti rikki
Akku ei ota latausta vastaan
Kuoresta puuttuu osia/Kuoressa on halkeamia

Kysy tuotteesta!

Haluatko kuulla lisätietoa tuotteesta? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja palaamme asiaan. Voit tiedustella mm. tuotteen saatavuutta, kuntoa tai mitä mieleesi tuleekaan. Me autamme!