ASIAKASPALVELU: 020 765 9390 (8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)

HP Z440 WorkStation Tehokone

E5-1620/24GB/480SSD+500GBHDD/K4000

Kuntoluokka: A1

599.00 sis alv. 24%

1 varastossa

Voit myös halutessasi muokata tietokoneen kokoonpanoa tai lisätä edulliseen erikoishintaan palveluita ja tuotteita mukaan.

Tuotetunnus (SKU): 4561230172 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Työkäyttöön

Tuotekuvaus

Raskaaseen työkäyttöön – Erittäin tehokas ja nopea – Suuri tallennustila

HP Z440 WorkStation soveltuu täydellisesti työelämään, sekä raskaampien ja vaativien ohjelmien pyörittäminen onnistuu tällä tehopaketilla leikiten.

HP Z440 pyörii tehokkaan Intel Xeon E5-1620 prosessorin, 24GB DDR4 keskumuistin, sekä nopean 480GB SSD kiintolevyn voimalla. Nämä komponentit kruunaa vielä erillinen näytönohjain, Nvidia Quadro 4000, jotka yhteistyössä toimien mahdollistavat tietokoneelle tuon ’Tehokone’ tittelin. Z440 on valmistettu nimenomaisestikkin suunnittelutyöhön tai vaihtoehtoisesti monien ohjelmien pyörittämiseen samanaikaisesti. Tämä voimamylly ei pienestä säikähdä, joten ei tarvitse pelätä, että tietokone alkaisi kaatuilemaan tai hidastelemaan kesken käytön.

Kahden kiintolevyn käytännöllinen lisä tuo tietokoneeseen lisätallennustilaa, mikä varmasti tulee työssä ja miksei myös arjessa tarpeeseen. Tietokoneen käyttöjärjestelmä on asennettuna nopeammalle SSD kiintolevylle, jotta kone olisi sutjakkaasti aukeava ja sen käyttäminen olisi moitteetoman nopeaa. Tuo 480 GB SSD ei kuitenkaan tilaltaan täyty hetkessä vain itse käyttöjärjestelmästä, vaan tilaa jää myös erilaisten ohjelmien asennukseen runsaasti. Lisätallennustilana tässä yksilössä toimii 500 GB HDD, mihin pystyy sullomaan tavaraa mielin määrin, kuten kuvia, videoita tai muita tiedostoja.

Asennamme niin tämän. kuin kaikki muutkin tietokoneemme täysin käyttövalmiiksi. Näin sinun ei tarvitse tehdä muuta, kuin painaa virtanappia ja nauttia sen käyttämisestä. Tutun turvallinen Windows 10 uusine versio päivityksineen toimii käyttöjärjestelmänä tässäkin yksilössä. Tuon lisäksi olemme asentaneet tietokoneeseen sinun arkea, sekä työtä helpottavia käytännöllisiä ilmaisohjelmia, kuten Google Chrome, Mozilla Firefox, Open Office toimisto-ohjelmisto, Foxit Reader – PDF työkalu ja VLC Media Player. Sinun ei tarvitse huolehtia erilaisten ajureiden, sekä päivitysten asentamisesta, sillä olemme tehneet sen puolestasi!

Tietokoneen tilaus on nyt mahdollista, myös Klarna Osamaksulla. Voit tilata tämänkin tietokoneen huoletta sillä, siitä löytyy vuoden takuu ja 14 päivän tyytyväisyystakuu. Jos kuitenkin et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen meille veloituksetta ja palautamme rahasi takaisin!

Tekniset tiedot:

 • Intel Xeon E5-1620 3.50GHz prosessori
 • Nvidia Quadro 4000 2GB GDDR5 näytönohjain
 • 24GB DDR4 keskusmuistia
 • 480GB SSD kiintolevy
 • 500 GB HDD kiintolevy
 • Windows 10 Pro käyttöjärjestelmä
 • DVD asema
 • 2 x USB 2.0, 8 x USB 3.0, DVI-D. 2 x Displayport, LAN, SD-kortinlukija, 2 x kuuloke- ja mikrofoniliitäntä 3.5mm

Takuu 12kk.

 • Jokaisella koneella 12kk takuu
 • Käyttövalmiiksi asennettu
 • 14 päivän tyytyväisyystakuu
 • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Jokaisen koneen mukana tulee myös latausjohto
 • Käytetyn koneen osto on myös ekoteko!

Lisätiedot

Prosessori

Keskusmuisti

Kiintolevy

Ssd

Kayttojarjestelma

Liitannat

, , , , , ,

Kuntoluokka

Valmistaja

Kuntoluokat

Tietokoneliike.fi myymät tietokoneet ovat pääsääntöisesti 2-3 vuotta vanhoja käytettyjä yritystietokoneita. Annamme kaikille käytetyille tuotteille 12kk takuun, poislukein tietokoneiden akut, joille takuu on 3kk. Tietokoneliike.fi myy myös uusia tuotteita, joita koskee valmistajan antama takuu, joka voi olla pitempi kuin 12kk. Lue lisää takuusta täältä.

A1

Tuote vastaa uutta

Erittäin vähäisiä jälkiä jossain kohdissa konetta

A2

Sisältää yhden tai useamman puutteen:

Kannessa voi olla käytön jälkiä
Hiiren touchpadissa pientä kulumaa/kiiltoa
Näppäimissä kulumaa/kiiltoa
Rungossa ja/tai kuorissa vähäistä käytönjälkeä

B

Sisältää yhden tai useamman puutteen:

Kannessa käytön jälkiä
Hiiren touchpadissa kulumaa/kiiltoa
Näppäimistössä kulumaa/kiiltoa
Rungossa ja kuorissa käytönjälkeä

C

Sisältää yhden tai useamman puutteen:

Kannessa käytön jälkiä
Hiiren touchpadissa kulumaa/kiiltoa
Näppäimistössä kulumaa/kiiltoa
Rungossa ja kuorissa käytönjälkeä
Fyysisiä vikoja esim. USB, HDMI portti rikki
Akku ei ota latausta vastaan
Kuoresta puuttuu osia/Kuoressa on halkeamia

Kysy tuotteesta!

Haluatko kuulla lisätietoa tuotteesta? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja palaamme asiaan. Voit tiedustella mm. tuotteen saatavuutta, kuntoa tai mitä mieleesi tuleekaan. Me autamme!