ASIAKASPALVELU: 020 765 9390 (8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)

Lenovo ThinkPad T450S

i5/8GB/180SSD/14"

Kuntoluokka: A1

399.00 sis alv. 24%

Varasto loppu

Ylioppilaskokeeseen

Opiskeluun

Työkäyttöön

Tuotekuvaus

Tämä kauniisti kirveellä veistetyn näköinen tietokone on yksi meidän myydyimmistä tietokoneistamme. Se on hintalaatusuhteeltaan mahtava, tehoiltaan nopea ja vielä kaiken lisäksi uutena maksanut melkein 1800€!

Lenovo T450S on simppelin näköinen kone, mutta erittäin tehokas ja kestävä. Kestävyyttä tietokoneeseen tuo tietenkin laadukkaat komponentit ja melkein mitä vain kestävä runko, johon on lisätty magnesiumia. T450S tietokone altistetaan tehtaalla kaiken maailman olosuhteille, missä tietokone ei todellakaan koskaan tule olemaan. Tässä kuitenkin muutama esimerkki mitä tietokone kestää; pölyä, hiekkaa, lämpötilan muutoksia, kosteutta, tärinää ja fungus/sieniä (kyllä, näin valmistajan sivuilla lukee).

Mitä tehoihin tulee, on tietokone erinomainen käyttöön kuin käyttöön. Tehokkaat osat sisällä mahdollistavat normaalin kotikäytön eli netissä surffailun ja laskujen maksun erittäin nopeasti ja moitteettomasti, melkein silmiä räpäyttämällä. Mikä tekee tästä koneesta mukavan kotikäyttöön, on se, että tämä on oikeasti nopea tietokone. Kun käynnistät tietokoneen, siinä kestää noin 20 sekuntia kun tämä 100m pikajuoksija on päässyt maalin eli käynnistynyt täysin käyttövalmiiksi. Nyt et enää kerkeä kahveja keitellä sillä välin, kun odotat tietokoneen käynnistymistä.

Opiskelussa tämä kone on parhaimmillaan. Se ei hidastu ja rupea pätkimään, kun aukaiset muutaman word- tai excel taulukon spotifyn lisäksi, vaan laittaa prossulle lisää pökköä pesään ja pystyy toimimaan vieläkin erittäin nopeasti. Tietokone on myös erittäin ohut (21mm) ja kevyt (1.52kg), mikä tekee koneesta helposti mukana kuljetettavan. Tämä koneen paino oli vielä vuosi sitten erinomainen valinta kriteeri opiskelijoille, ennen kuin koulut menivät kiinni ja kaikki siirtyivät etäopetukseen. Eli jos ja kun koulut aukeavat normaalisti, on tämän koneen kuljettaminen todella vaivatonta koulun ja kodin välillä.

Työhommissa eli suurimmaksi osaksi asiakirjojen väkertämisessä ja hallinnollisissa hommissa koneen tehot eivät tule loppumaan kesken, tietokonehan on alunperinkin suunniteltu juuri työkäyttöön. Teit hommia sitten kotona, toimistolla tai reissun päällä, on tämä tietokone kaikkiin käyttötarkoituksiin yksi parhaista. Kotona ja toimistolla koneen voit liittää esimerkiksi telakkaan (näitäkin meiltä löytyy todella edullisesti) ja hyödyntää useampaa näyttöä, hiirtä ja näppäimistöä työskentelyssä. Kun taas kutsu käy asiakkaan luokse, nappaat vain koneen telakasta irti ja lähdet matkaan. Matkakäyttöön tsekkaa meidän kantolaukut, joilla varmistat tietokoneen turvallisuuden matkan aikana, koska koneita harvemmin turvavöihin viritellään.

Tietokoneen kuntoluokitus määräytyy vahvasti sen mukaan, miltä se näyttää silmään. Tässä kyseisessä koneessa kuntoluokitus on vahva A eli todella vähäisiä käytön jälkiä. Olemme itse ottaneet koneista myös kuvat, jolloin sinun ei tarvitse arvuutella missä mahdolliset käytön jäljet mahtavat sijaita, jos sellaisia edes on.

Jos jaksoit lukea tänne asti, haluamme vielä loppuun muistuttaa, että meiltä saat myös tietokoneen Klarnan kautta osamaksulla tai laskulla ja yrityksille uutena maksutapana Svea lasku.

Tekniset tiedot:

 • Intel Core i5-5300U 2.30GHz prosessori
 • 8GB DDR3 keskusmuistia
 • 180GB SSD kiintolevy
 • 14″ näyttö (1600 x 900 resoluutio)
 • Windows 10 Home käyttöjärjestelmä
 • 3 x USB 3.0, VGA, Mini Displayport, LAN, WLAN, SD-kortinlukija, kuulokeliitäntä 3.5mm
 • Paino 1.52kg
 • Mitat 331 x 226 x 21mm
 • Akun kesto noin 5-6 tuntia

Takuu 12kk.

 • Meiltä ostetuilla tietokoneilla takuu on 12kk
 • Tietokoneet mitä myymme ovat täysin käyttövalmiiksi asennettuja
 • Jokainen myynnissä oleva tietokone on huollettu ja kuntotarkastettu
 • Tietokoneillamme on myös 14 päivän tyytyväisyystakuu
 • Käytetty tietokone = Ekoteko ja säästät luontoa!

Lisätiedot

Prosessori

Keskusmuisti

Kiintolevy

Ssd

Nayton Koko

Resoluutio

Kayttojarjestelma

Liitannat

, , , , , , ,

Kuntoluokka

Valmistaja

Akun kesto

Noin 6-10 tuntia

YO-koe yhteensopiva

Kyllä

Kuntoluokat

Tietokoneliike.fi myymät tietokoneet ovat pääsääntöisesti 2-3 vuotta vanhoja käytettyjä yritystietokoneita. Annamme kaikille käytetyille tuotteille 12kk takuun, poislukein tietokoneiden akut, joille takuu on 3kk. Tietokoneliike.fi myy myös uusia tuotteita, joita koskee valmistajan antama takuu, joka voi olla pitempi kuin 12kk. Lue lisää takuusta täältä.

A1

Tuote vastaa uutta

Erittäin vähäisiä jälkiä jossain kohdissa konetta, kuten kannessa

A2

Sisältää yhden tai useamman puutteen:

Kannessa voi olla käytön jälkiä
Hiiren touchpadissa pientä kulumaa/kiiltoa
Näppäimissä kulumaa/kiiltoa
Rungossa ja/tai kuorissa vähäistä käytönjälkeä

B

Sisältää yhden tai useamman puutteen:

Kannessa käytön jälkiä
Hiiren touchpadissa kulumaa/kiiltoa
Näppäimistössä kulumaa/kiiltoa
Rungossa ja kuorissa käytönjälkeä
Pieniä murtumia tai halkeamia kuorissa, jotka eivät haittaa tietokoneen käyttöä tai toimivuutta

C

Sisältää yhden tai useamman puutteen:

Kannessa käytön jälkiä
Hiiren touchpadissa kulumaa/kiiltoa
Näppäimistössä kulumaa/kiiltoa
Rungossa ja kuorissa käytönjälkeä
Fyysisiä vikoja esim. USB, HDMI portti rikki
Akku ei ota latausta vastaan
Kuoresta puuttuu osia/Kuoressa on halkeamia

Kysy tuotteesta!

Haluatko kuulla lisätietoa tuotteesta? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja palaamme asiaan. Voit tiedustella mm. tuotteen saatavuutta, kuntoa tai mitä mieleesi tuleekaan. Me autamme!