ASIAKASPALVELU: 020 765 9390 (8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)

Lenovo ThinkPad T460S

i5/8GB/128SSD/14"

Kuntoluokka: A1

369.00 sis alv. 24%

2 varastossa

Voit myös halutessasi muokata tietokoneen kokoonpanoa tai lisätä edulliseen erikoishintaan palveluita ja tuotteita mukaan.

Ylioppilaskokeeseen

Kotikäyttöön

Opiskeluun

Työkäyttöön

Tuotekuvaus

T460s on ohut kuin pannukakku ja nopea kuin Tasmanian tuholainen. Tähän yhdistettynä kevyt, mutta melkein mitä vain kestävä runko tekee tästä koneesta ihanteellisen opiskeluun ja työkäyttöön.

Koneen runko on tehty paljon kevyemmäksi, ohuemmaksi ja kestävämmäksi kuin edeltäjässään T450S mallissa. T460S tietokoneen kansi on tehty hiilikuidusta, mikä on tunnettu kestävyydestä ja on jopa 5 kertaa kestävämpää kuin itse herra teräs ja tuplasti jämäkämpi. Itse runko on taas tehty kestävästä magnesiumista. Koska kone on saatu näinkin kestäväksi, ei se ole moksiskaan siitä, jos annat sille hieman kovaa kyytiä ja pudotat sen esimerkiksi lattialle. Kevyt runko myös helpottaa koneen roijaamista paikasta toiseen, koska se ei paina sen enempää kuin 1.4kg perunoita.

Kone on tarkoitettu työ- ja opiskelukäyttöön, puhtaasti tehojensa puolesta. Tehot koneessa riittävät helposti pyörittämään useita ohjelmia samanaikaisesti, eikä tietokone mene shokkiin siitä ja rupea hitaaksi. Tehokkaat ja nopeat osat koneen sisällä myös nopeuttavat kaikkia koneen toimintoja huomattavasti, esimerkiksi ohjelmien aukeamista ja tietokoneen käynnistymistä käyttövalmiiksi. Painettuasi virtapainiketta, et kerkeä enää kahveja keitellä sillä välin, kun kone käynnistyy, koska tietokone on täysin käyttövalmis noin 15-20 sekunnissa.

Tietokoneen olemme asentaneet myös täysin käyttövalmiiksi. Laitteesta löytyy Windows 10 käyttöjärjestelmä uusimmilla päivityksillä sekä Lenovo Update -ohjelmisto, jolla päivitimme kaikki komponenttipäivitykset uusimpaan versioonsa, kuten BIOS-päivitys. Lisäksi laitteeseen on valmiiksi asennettu hyötyohjelmistoja, kuten Google Chrome, Mozilla Firefox, VLC Media Player, Adobe PDF työkalu sekä Open Office- ilmaiset toimisto-ohjelmistot. Näin ollen saatuasi tietokoneen, se on heti käyttövalmis!

Jotta voit ostaa turvallisin mielin meiltä, annamme jokaiselle tietokoneelle vuoden takuun, ilmaisen nopean toimituksen sekä 14 päivän tyytyväisyystakuun. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen meille veloituksetta ja palautamme rahasi takaisin!

HUOM! Tietokoneessa on valmiiksi asennettu Windows 11 käyttöjärjestelmä. Jos haluat Windows 10 käyttöjärjestelmän veloituksetta tietokoneelle, valitse tuotteen hinnan alapuolelta ”Windows 10 käyttöjärjestelmä – 0€” ja asennamme sen tietokoneelle käyttövalmiiksi ennen postittamista.

Tekniset tiedot:

 • Intel Core i5-6200U 2.30GHz prosessori
 • 8GB DDR4 keskusmuistia
 • 128GB SSD kiintolevy
 • 14″ näyttö (1920 x 1080 Full HD resoluutio)
 • Windows 11 Pro käyttöjärjestelmä
 • 3 x USB 3.0, HDMI, Mini Displayport, LAN, WLAN, Bluetooth, SD-kortinlukija, kuulokeliitäntä 3.5mm
 • Paino 1.4kg
 • Mitat 331 x 226.8 x 18.8mm
 • Akun kesto noin 5-6 tuntia

Takuu 12kk.

 • Jokaisella koneella 12kk takuu
 • Käyttövalmiiksi asennettu
 • 14 päivän tyytyväisyystakuu
 • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Jokaisen koneen mukana tulee myös latausjohto

Lisätiedot

Prosessori

Keskusmuisti

Kiintolevy

Ssd

Nayton Koko

Resoluutio

Kayttojarjestelma

,

Liitannat

, , , , , , , ,

Kuntoluokka

Valmistaja

Akun kesto

Noin 3-5 tuntia, Noin 6-10 tuntia

YO-koe yhteensopiva

Kyllä

Kuntoluokat

Tietokoneliike.fi myymät tietokoneet ovat keskimäärin 3 vuotta vanhoja yrityskäytettyjä tietokoneita. Annamme kaikille käytetyille tietokoneille 12kk takuun, pois lukien Outlet tuotteet, joilla on erikseen mainittu 1kk takuu. Tietokoneliike.fi myy myös uusia tuotteita, joita koskee valmistajan antama takuu, joka voi olla pitempi kuin 12kk. Jokaisesta tietokoneesta löytyy meidän itse ottamat realistiset tuotekuvat, jotta asiakas näkee tietokoneen kunnon selvästi tuotekuvista. Jos tietokoneita löytyy useampi määrä varastosta, on tuotekuvat otettu ns. "huono kuntoisimmasta".

A1

Tuote vastaa melkein uudenveroista

Erittäin vähäisiä jälkiä joissain kohdissa tietokonetta, kuten kannessa tai näyttöpaneelissa

A2

Sisältää yhden tai useamman puutteen:

Kannessa voi olla käytön jälkiä
Hiiren touchpadissa pientä kulumaa/kiiltoa
Näppäimissä kulumaa/kiiltoa
Rungossa ja/tai kuorissa vähäistä käytönjälkeä
Näyttöpaneelissa hyvin vähän naarmuja tai painaumia näppäimistöstä

B

Sisältää yhden tai useamman puutteen:

Kannessa runsaasti käytön jälkiä
Hiiren touchpadissa kulumaa/kiiltoa
Näppäimistössä kulumaa/kiiltoa
Rungossa ja kuorissa käytönjälkeä
Pieniä murtumia tai halkeamia kuorissa, jotka eivät haittaa tietokoneen käyttöä tai toimivuutta
Näyttöpaneelissa naarmuja tai painaumia näppäimistöstä

C

Sisältää yhden tai useamman puutteen:

Kannessa käytön jälkiä
Hiiren touchpadissa kulumaa/kiiltoa
Näppäimistössä kulumaa/kiiltoa
Rungossa ja kuorissa käytönjälkeä
Fyysisiä vikoja esim. USB, HDMI portti rikki
Akku ei ota latausta vastaan
Kuoresta puuttuu osia/Kuoressa on halkeamia
Näyttöpaneelissa runsaasti naarmuja tai painaumia näppäimistöstä

Kysy tuotteesta!

Haluatko kuulla lisätietoa tuotteesta tai lisää kuvia tietokoneesta? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja palaamme asiaan. Voit tiedustella mm. tuotteen saatavuutta, kuntoa tai mitä mieleesi tuleekaan. Me autamme!