Käytetyt tietokoneet

Käytetyt tietokoneet opiskelijoille

Lukioon, yliopistoon ja ammattikorkeakouluun.
Tehokkaita ja nopeita käytettyjä tietokoneita.

Oma tietokone on tänä päivänä opiskelijalle välttämätön apuväline. Tietokoneen avulla opiskelija pystyy hakemaan tietoa, kirjoittaa muistiinpanoja, lukemaan oppimateriaalia ja viestimään muiden kanssa sekä paljon muuta. Tietokone on kuitenkin muihin opiskeluvälineisiin suhteutettuna kallis investointi. Uuden läppärin/tietokoneen hinnat alkavat 300 eurosta ja kasvavat tehokkuuden ja ominaisuuksien myötä reippaasti yli tuhanteen euroon saakka. Halvempi tietokone voi olla hidas ja tehoton, eikä kaikilla ole varaa hankkia kallista konetta. Käytetyt tietokoneet ovat viime vuosina kasvattaneet suosiotaan opiskelijoiden keskuudessa. Käytetty tietokone on usein tehokas yrityskäyttöön suunnattu tietokone, joka on ollut käytössä muutaman vuoden. Hyvin huolletusta käytetystä tietokoneesta voidaan saada lähes uutta vastaava tietokone, jossa tehot ovat aivan eri luokkaa kuin samanhintaisessa, halvemman hintaluokan uusissa tietokoneissa. Käytetyt tietokoneet ovat siis hinnaltaan huomattavasti uusia koneita halvempia, mutta ominaisuuksiltaan kuitenkin tasavertaisia. Koska nykypäivänä miltei kaikki opiskeluun liittyvä materiaali ja työkalut löytyy tietokoneelta, on tärkeää että tietokone on suorituskykyinen. Hitaasti avautuvasta ja kaatuilevasta koneesta on enemmänkin haittaa kuin hyötyä opiskelijalle. Huippuluokan käytetty tietokone vastaa suorituskyvyltään tehokasta yrityskannettavaa, jolla opiskelu on sujuvaa ja miellyttävää.

Käytetty tietokone on fiksu valinta

Ammattilaisen huoltama

Toimii kuin uusi. Kaikki tietokoneet ovat huollettu, tarkastettu sekä asennettu käyttövalmiiksi ammattilaisten toimesta!

12kk takuu

Kaikilla tietokoneilla on 12kk takuu.

Ilmainen toimitus & palautus

Kaikilla tietokoneilla 14pv palautusoikeus sekä tyytyväisyystakuu. Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksille.

Ekologinen

Ostamalla yrityskäytetyn tietokoneen säästät luontoa sekä rahaa!

Palvelu

Sinun ei tarvitse ymmärtää tietokoneista mitään. Me autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan tietokoneen, joka palvelee täydellisesti käyttötarkoitustasi!

Edullinen

Ammattilaisen huoltama yrityskäytetty tietokone on jopa 80 % edullisempi kuin vastaavan tehoinen tietokone uutena. Yrityskäytetty tietokone on myös laadukkaampi sekä tehokkaampi kuin samanhintainen uusi tietokone!

Käytetyt tietokoneet yrityksille

Toimistoon, liikkuvaan- ja raskaaseen työkäyttöön.
Tehokkaat, kestävät ja nopeat käytetyt tietokoneet.

Käytetyt tietokoneet eivät ole myöskään yrityskäyttöön huono vaihtoehto. Joissakin yrityksessä tietokone on vain apuväline, jolla hoidetaan juoksevia liiketoimintaan liittyviä asioita. Tällöin yrityksen ei kannata välttämättä investoida uuteen huippukannettavaan, koska käytetyn tietokoneen voi saada huomattavasti edullisemmin. Uusi, mutta edullinen tietokone ei välttämättä vastaa ominaisuuksiltaan yrityksen tarpeita, jolloin katseet suunnataan kalliimpiin laitteisiin. Uuden, mutta edullisen koneen hinnalla voit kuitenkin saada huippuluokan käytetyn tietokoneen, jonka ominaisuudet ja tehot voivat vastata tuhansia euroja maksavia laitteita. Tietokoneliike.fi huoltaa laadukkaista yrityskannettavista laadukkaita käytettyjä tietokoneita. Yrityskoneilla on myös huomattavasti peruskannettavaa pidempi käyttöikä, koska ne on luotu kestämään. Lisäksi käytetyt tietokoneet ovat heti valmiita käytettäväksi. Kaikki vaadittavat päivitykset, asennukset ja ominaisuudet ovat valmiiksi asennettuna. Käytetyt tietokoneet ovat myös vastuullinen valinta, koska käytetty tietokone ei kuormita ympäristöä samalla tavalla kuin uusi tietokone.

Tyytyväiset asiakkaat puhukoon puolestaan

Yli 90% asiakkaistamme on tyytyväisiä Tietokoneliikkeen palveluihin ja käytettyihin tietokoneisiin

"

Ystävällinen, kärsivällinen, asiantunteva palvelu. Heillä ei ole kiire. Sinä ja sinun asiasi on sillä hetkellä tärkein.

"

Ostin vuosi sitten vanhan koneeni tilalle yrityskäytetyn tietokoneen ja olen ollut siihen enemmän kuin tyytyväinen!

"

Etätyöskentelen paljon ja sain erinomaisen kokonaisuuden käytetystä koneesta, näytöstä ja telakasta.

"

Vanhalla koneellani sai odotella ikuisuuden käynnistymistä.. Hankittuani yrityskäytetyn tietokoneen tilalle, en kerkeä edes kenkiä ottaa jalasta pois kun tietokone on jo käynnistynyt!

"

5/5, erittäin nopea ja opiskelu ohjelmat toimii!

"

Todella nopea toimitus ja konekin ollut parempi mitä odotin. Suosittelen!

Oheislaitteet

4G/5G-reitittimet, hiiret, kuulokkeet, muistikortit, näppäimistöt, näytöt, SSD-kovalevyt, tulostimet, USB-muistit

Ohjelmistot

Tietoturva- ja toimisto-ohjelmat

Tarvikkeet

Adapterit, hiirimatot, kaapelit, pelitarvikkeet, telakointiasemat, tietokonelaukut

Puhelimet

Äly- sekä normaalit puhelimet. Oneplus, Oppo sekä Doro mallit. Kaikki puhelimemme ovat uusia.

Käytetyt kannettavat tietokoneet

Kotikäyttöön, opiskeluun ja työkäyttöön

Käytetyt pöytäkoneet

Peruskoneet ja pelikoneet

Kameravalvonta

Valvontakamerat kotiin ja yrityksiin

Älykoti ja hälyttimet

Halytysjärjestelmät, iiketunnistimet, palohälyttimet

Tilaa uutiskirje ja saat sähköpostiin 5% alekoodin

Tilaa uutiskirje ja saat sähköpostiin 5% alekoodin