Usein kysytyt kysymykset

Tästä löydät tietoa ja vastauksia useisiin eri tilanteisiin. Kannattaa tutustua näihin osioihin. Jos vastausta ei kuitenkaan löydy, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.

Yhteistyötä kumpaankin suuntaan

Asiakaskertomus Heikki Leskinen, Taloustieto HL OY

Toimiva tekniikka on yrittäjän oikea käsi. Toimimattomat koneet tai katkeilevat yhteydet vetävät liiketoiminnalta maton alta. Taloustieto HL:n toimitusjohtaja Heikki Leskinen on joutunut oppimaan tämän kantapään kautta. 

“Me ollaan täysin riippuvaisia”, Leskinen kuvaa tilitoimiston suhdetta tietotekniikkaan. “Jos esimerkiksi internet putoaa tai koneet ei toimi, niin palvelun pitää olla nopeaa. Muuten meillä hommat seisoo täällä. Ihmiset on tumput suorina.“

Taloustieto HL on Savonlinnalainen täyden palvelun tilitoimisto, joka tarjoaa kaikki taloushallinnon palvelut yrityksille. Tilitoimistolla on laaja asiakaskunta kotikaupungissa. 

Pari vuotta sitten Leskisen tilitoimistoon käveli muutama nuori mies. He olivat VVA-Palvelut Oy:n uudet yrittäjät Mikko Väisänen, Jarkko Väisänen ja Ari Aalto. Miehet olivat juuri siirtyneet ruoriin yrityksessä, jossa olivat aiemmin työskennelleet, ja tarvitsivat nyt nykyaikaisen tilitoimiston palveluita. “Sähköinen taloushallinto on ollut meille tärkeää heti alusta asti”, VVA-Palvelut Oy:n Mikko Väisänen kertoo. “Papereiden kanssa plärääminen ei ole tätä päivää. Taloustieto HL tarjoaa meille kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelut täysin sähköisesti. Tämä säästää aidosti aikaa ja rahaa.”

Kirjanpitosopimus solmittiin ja yhteistyö alkoi, mutta kukaan ei aavistanut, miten laajaa siitä tulisi. Asiakkuudesta tuli pian molemminpuolista, sillä tilitoimistolla oli tilausta pätevälle atk-alihankkijalle. “Meillä oli aikaisemmin yksi toinen hyvä alihankkija, jolta me ostettiin atk-palveluja. Me sanottiin irti heidän sopimus, ja ruvettiin Mikon palveluja ostamaan”, Taloustieto HL:n Leskinen kertoo. Vaihdon syynä ei ollut pelkästään vastavuoroisuus. Atk-yrityksen maine oli Leskiselle tuttu jo entisten omistajien ajalta. “Kyllä mulla oli mielikuva siitä firmasta, että pätevää porukkaa.” 

Vaikka yritys on vanhastaan hyvämaineinen, jokaisen sukupolven on ansaittava itse asiakkaiden luottamus. “Sitten se vasta aina näkyy, että millä tavalla hoitavat asiat, hyvin tai huonosti”, Leskinen toteaa ja lisää samaan hengenvetoon: “Hyvin on mennyt. Heillä on hyvä ammattitaito hoitaa näitä asioita. Ja palveluhenkisyys on hyvä, nopeasti saa palvelua.”

Yritysten välinen yhteistyö on kahden vuoden jälkeen jo laajaa: VVA-Palvelut Oy hoitaa tilitoimiston palomuuripalvelun, sähköpostijärjestelmät, it-tuen ja verkkotunnuspalvelut. “Ollaan ostettu tietokoneita, ja sitten he ovat olleet tukena näissä ohjelmistohuoltoasioissa”, Taloustieto HL:n Leskinen kertoo. “Atk-huoltoa, varmuuskopiointisysteemeitä, pynttäreitä laitettu kuntoon ja sellaista.” 

VVA-Palvelut Oy:n Väisänen puolestaan kehuu tilitoimiston apua monipuoliseksi ja tärkeäksi. Aloitteleville yrittäjille kokeneesta taloushallinnon asiantuntijasta on ollut suurta hyötyä. “Taloustieto HL:n konsultointi on ollut kullanarvoista. Heikiltä saa konsultaatioapua yritystoiminnan eri tilanteisiin taloushallinnon ja rahoituksen näkökulmista.” Väisänen suositteleekin Taloustieto HL:n palveluita lämpimästi kaikille yrityksille nykyaikaisuuden ja asiantuntevan konsultointiavun vuoksi.

Entä suosittelisiko tilitoimisto VVA-palveluita? “Kyllä suosittelisin”, Leskinen vastaa epäröimättä. “Ihan täydellinen luottamus on. Sen verran sanon vielä, että hyvin palvelualttiita kavereita, jotka ymmärtävät asiakkaiden tarpeet. Asenne on kohdallaan heillä.”

Molemminpuolinen yhteistyö on sujunut mainiosti. Kaupanteko on nopeaa ja sujuvaa, tilatut asiat tulevat ajallaan, apua ja neuvoja saa molemmin päin, kun niitä tarvitsee. “Mutkatonta meininkiä”, Leskinen kuvailee. “Meillä on niin kuin vuorovaikutus.”

Yhteydenottolomake

Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme myös täyttämällä tämän lomakkeen.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa sinua, kun kysyä tuotteista, käytettyjen laitteiden kuntoluokista, tilauksesta tai takuuhuollosta. Vastaamme puhelimitse ja sähköpostitse aukioloaikojen aikana.

Takuu, palautukset ja vaihdot

Huom! älä lähetä tuotetta takaisin ennen kuin olet ollut yhteydessä asiakaspalveluumme.

Tutustu ensin takuun, palautuksen ja vaihdon ehtoihin. Kun olet tutustunut ehtoihin, niin ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Aukioloajat:

Ma-pe
8 - 16

La ja su
suljettu

Tietokoneliike.fi, VVA-Palvelut Oy | Olavinkatu 44, 57100 Savonlinna | Y-tunnus: 2827619-9