Käytetyt kannettavat tietokoneet

Meidän käytetyt kannettavat ovat keskimäärin kolme vuotta leasing käytössä olleita laitteteita, mitkä kustantavat uutena noin 1000-5000€. Kaikki käytetyt kannettavat ovat käyneet läpi kattavan huollon, missä tarkistamme koneen kunnon ja asennamme ne täysin käyttövalmiiksi. Kaikissa tietokoneissamme löytyy valmiiksi nykyaikainen nopea SSD kiintolevy ja 8GB keskusmuistia, jotta tietokone toimii nopeasti ja varmasti. Vaikka kannettavat ovat käytettyjä, annamme niille vuoden takuun.

Käytetyt kannettavat tietokoneet soveltuvat mainiosti kotiin, opiskeluun ja työkäyttöön.

Kotikäyttöön soveltuvat tietokoneet tarkemmin löydät tästä osiosta. Jokainen kotikäyttöön kategoriasta löytyvä tietokone sisältää nopean SSD kiintolevyn ja tehokkaat osat, jotta saat arjen askareet hoidettua nopeasti ja moitteettomasti.

Opiskeluun soveltuvat tietokoneet tarkemmin löydät tästä osiosta. Jokainen opiskeluun soveltuva tietokoneemme on erittäin tehokkailla ja nopeilla osilla varustettu laite, jossa pyörivät moitteettomasti Microsoft Officen ohjelmistot ja tarvittaessa esimerkiksi Adobe PhotoShop. Opiskeluun valitut tietokoneemme ovat myös hieman tehokkaampia, kuin kotikäyttöön valikoidut laitteet.

Työkäyttöön soveltuvat tietokoneet tarkemmin löydät tästä osiosta. Kaikki työkäyttöön soveltuvat tietokoneet ovat tehokkaimmasta päästä olevia laitteita, joista löytyy todella laadukkaat ja nopeat komponentit ja tietokoneilla pystyt pyörittämään hieman raskaampiakin ohjelmistoja. Työkäyttöön valikoidut tietokoneet ovat meidän tehokkaimpia laitteita.

Käytetty kannettava vs uusi saman hintainen

Miksi ostaa käytetty kannettava, kun samaan hintaan saat uuden kaupasta? Siksi, koska käytetyt kannettavat ovat huomattavasti tehokkaampia, pidempi kestoisia ja kestävämpiä rungoltaan, kuin uudet samanhintaiset ”marketti kannettavat”.

Marketista osteut tietokoneet saattavat myös istua hyllyssä monia kuukausia ja tämän ansiosta tietokoneissa saattaa olla erittäin vanhatkin ohjelmistot ja päivitykset. Meidän käytetyt kannettavat ovat aina asennettu ja päivitetty käyttövalmiiksi uusimpaan Windows 10 versioon. Käytetyt läppärimme on myös varustettu vuoden takuulla ja 14 päivän tyytyväisyystakuulla, jotta sinä voit ostaa tietokoneen turvallisin mielin. Tarjoamme myös ilmaisen nopean toimituksen jokaiselle käytetylle kannettavallemme.

Käytetty tietokone – Ekologinen valinta

Käytetyt kannettavat ovat myös erittäin ekologinen valinta uuden tietokoneen tilalle. Jokainen myymämme käytetty kannettava säästää luonnonvaroja ja hiilidoksidipäästöjä huomattavasti.

Käytetty kannettava on ekoteko!

Tilaa uutiskirje ja saat sähköpostiin 5% alekoodin

Tilaa uutiskirje ja saat sähköpostiin 5% alekoodin