Tietokoneet
työkäyttöön

Tee työskentelystäsi sujuvampaa ja tehokkaampaa ja valitse ammattilaisen huoltama yrityskäytetty tietokone! Verkkokauppamme valikoima koostuu laadukkaista, keskimäärin 3 vuotta leasing käytössä olleista tietokoneista, jotka olemme kuntotarkastaneet ja huoltaneet uudenveroisiksi, joilla takuu varmasti pärjäät useita vuosia eteenpäin! Lisäksi jokainen tietokone on myös asennettu täysin käyttövalmiiksi.

Tilaa huoletta yrityskäytetty tietokone, koska jokaisella koneellamme on vuoden takuu ja 14 päivän tyytyväisyystakuu.

Kestävät ja nopeat käytetyt tietokoneet yrityksille

Asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilöstömme asentaa, puhdistaa ja tarkastaa jokaisen käytetyn laitteen ennen myyntiin laittamista.

Kaikilla käytetyillä tuotteillamme on 12 kuukauden takuu ja 14 vuorokauden palautusoikeus. Tästä voit myös katsoa käytetyt tietokoneet opiskelijoille. Täältä löydät kaikki käytetyt tietokoneet.

 

Käytetyt tietokoneet yrityksille

Lähes jokainen yritys tarvitsee työntekoon tietokonetta. Toiset yritykset tarvitsevat enemmän ja toiset vähemmän. Jokatapauksessa tietokoneet ovat yritykselle kuin yritykselle merkittävä kuluerä. Varsinkin uudet, yrityskäyttöön suunnatut laitteet voivat maksaa helposti monta tuhatta euroa. Edullisempien koneiden käyttöikä ja suorituskyky harvemmin riittää kattamaan vaativan yritystoiminnan tarpeita. Yritystoiminnassa tietokoneen pitäisi pystyä pyörittämään paikoitellen raskaita ohjelmistoja ja vieläpä samanaikaisesti, joten laitteelta vaaditaan normaalia enemmän suorituskykyä. Myös suurten tiedostomäärien siirtäminen tai tärkeän esityksen valmistelu ovat myös arkipäivää yrityksille, joten koneelta vaaditaan paljon tehoja.

Tietokoneliike.fi tarjoaa yrityksille edullisen, ekologisen ja ennenkaikkea helpon vaihtoehdon kalliille investoinnille. Huollamme 2-3 vuotta käytössä olleista yrityskoneista uudenveroisia tietokoneita, jotka soveltuvat yrityskäyttöön mainiosti. Kaikki ohjelmistot ja viimeisimmät käyttöjärjestelmät ovat asennettu ja päivitetty, jonka lisäksi käytetty tietokone on huomattavasti edullisempi kuin uusi laite samoilla ominaisuuksilla. Hyvin huollettu kone ei hyydy kesken kaiken ja niiltä luonnistuu niin presentaatiot kokouksissa kuin useamman ohjelman pyörittäminen samanaikaisesti. Ostamalla käytetyn tietokoneen yrityksellesi, säästät huomattavan summan rahaa, jonka voit investoida muuhun tärkeään. Lisäksi säästät kallisarvoista aikaa, koska huoltamamme laitteet ovat aina samantien toimintavalmiita. Kun tilaamasi tuote saapuu parissa päivässä postissa, voit samantien aloittaa työsi ilman pitkäkestoisia päivityksiä tai asennuksia. Käytetty tietokone sopii mainiosti myös yritykselle, jossa työ tehdään läppärin sijaan esimerkiksi käsillä. Huoltamillamme koneilla on pitkä käyttöikä ja sillä hoitaa mainiosti liiketoiminnan pakolliset oheistyöt ja muut asiat. Lisäksi valmiiksi asennetut ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät eivät tuota päänvaivaa yrittäjille, joille tietotekniset asiat eivät ole erityisosaamista.

Käytetty tietokone on vastuullinen valinta

Vastuullisuus on yksi globaaleista megatrendeistä ja se on jokaiselle yritykselle lähes välttämätön asia lähitulevaisuudessa. Vastuullisuus vaikuttaa jo nyt monen yrityksen ja kuluttajan ostopäätöksiin. Käytetyt tietokoneet ovat yritykselle konkreettinen vastuullisuusteko, koska käytetty laite ei rasita ympäristöä toisin kuin uusi. Lisäksi käytetyn tietokoneen asianmukainen huolto lisää sen käyttöikää huomattavasti, jolloin investointeja ei tarvitse tehdä jatkuvasti. Käytettyjen tietokoneiden ominaisuudet vastaavat lähes täysin uusien koneiden ominaisuuksia, joten käytetyn tietokoneen hankkiminen yritykselle on täysin varteenotettava vaihtoehto. Tarjoamme laajan ja laadukkaan valikoiman käytettyjä tietokoneita yrityksille. Huollamme kaikki koneet vankalla ammattitaidolla ja luotamme osaamiseemme niin paljon, että annamme kaikille myymillemme tietokoneille 12 kuukauden takuun. Lisäksi jos et ole tyytyväinen ostamaasi käytettyyn tietokoneeseen, tarjoamme 14 vuorokauden palautusoikeuden ja rahat takaisin.