Onko käytetty tietokone turvallinen ja kestävä – Miksi ostaa sellainen?

Miten me hankimme ja valmistelemme tietokoneet myyntiin?

Meidän kaikki yrityskäytetyt tietokoneet ovat vanhoja Leasing- käytössä olleita laitteita, joita on keskimäärin käytetty toimistotöissä 3 vuotta. Leasing- sopimuksen loputtua tukkurimme ostaa kyseiset käytetyt tietokoneet ja tarkistaa niiden kunnon. Tämän jälkeen me ostamme tietokoneet, tarkistamme niiden kunnon ja asennamme ne täysin käyttövalmiiksi. Sen jälkeen tietokoneet kuvataan ja lisätään realistisilla kuntoluokituksilla verkkosivuillemme odottamaan ostajaa ja uutta kotiansa.

 

Miksi ostaa käytetty läppäri tai pöytäkone?

Yritysmaailmassa käytetyt tietokoneet ovat erittäin tehokkaita, nopeita ja luotettavia vuosienkin käytön jälkeen. Yrityskäytetyistä tietokoneista löytyy parhaimmat mahdolliset osat, mitä rahalla saa ja ne maksavat uutena 1200 – 3000€ tietämillä. Jos vertaamme esimerkiksi 400€ hintaluokan käytettyä konetta uuteen 400€ hintaiseen tietokoneeseen, on ero huomattava. Yrityskäytetyissä koneista löytyy useimmiten tehokkaammat ja laadukkaammat osat ja runko. Edullisimmissa uusissa tietokoneissa runko on erittäin muovinen ja helposti hajoava ja taas yrityskäytetyissä runko on saatu huomattavasti kestävämmäksi lisäämällä muoviseokseen magnesiumia. Jokainen yrityskäyttöön suunniteltu tietokone myös käy tehtaalla läpi laajan testauksen, missä tietokone altistetaan mm. kosteudelle, lämpötilan muutoksille, hiekalle, pölylle, tärinälle ja pudotukselle.

Yrityskäytöstä poistunut täysin huollettu ja tarkastettu tietokone on myös erittäin ekologinen vaihtoehto verrattuna uuteen tietokoneeseen. Keskimäärin yksi myymämme yrityskäytetty tietokone säästää kiinteitä luonnonvaroja noin 200 kiloa ja hiilidioksidia 100 kiloa.

Yksi erinomainen asia meiltä ostettavissa tietokoneissa on myös se, että ne ovat täysin käyttövalmiiksi asennettuja. Saatuasi tietokoneen, Sinun ei tarvitse muuta kuin kytkeä internet-yhteys laitteeseen ja ruveta käyttämään sitä. Käyttövalmiiksi asennuksemme sisältää uusimmat Windows- ja komponenttipäivitykset ja valmiiksi asennettuja ohjelmistoja, kuten Google Chrome, Mozilla Firefox, VLC Media Player, Foxit Reader ja Open Office- ilmaiset toimisto-ohjelmistot.

Lisäksi me luotamme myymiimme tuotteisiimme niin paljon, että annamme jokaiselle käytetylle tietokoneelle 12kk takuun (lukuunottamatta akkuja, joilla on 3kk takuu) ja 14 päivän tyytyväisyystakuun!

 

Jos sinulle tulee kysymyksiä mieleen, ole meihin rohkeasti yhteydessä Chatin ja sähköpostin kautta tai soittamalla meille!

Chat löytyy sivujemme oikeasta alareunasta —->
asiakaspalvelu@tietokoneliike.fi
Puh. 020 765 9390