Voimassa 15.3.2019 alkaen

Verkkokauppa

Tietokoneliike.fi / VVA Systems Oy (Y-tunnus – 2827619-9) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % ja maksu suoritetaan euroina.

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin sekä oikeuden korjata tuotteen hintaa tilauksen jälkeen, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeästi virhe ja hintaa voidaan pitää poikkeuksellisen alhaisena yleiseen hintatasoon nähden (Oikeustoimilaki 32§). Oikeudellisesti ostaminen ja tilaaminen merkitsevät sopimuksen tekemistä. Sopimusta ei voi kumpikaan osapuoli yksinään muuttaa. Sekä ostajan että myyjän velvollisuuksista ja oikeuksista säädetään kuluttajansuojalaissa.

Tilaus

Tilauksen voi tehdä joko ostoskoria käyttäen verkkosivuillamme (www.tietokoneliike.fi), sähköpostitse tai paikan päällä myymälässämme osoitteessa Olavinkatu 44, 57100 Savonlinna.

Tuotteiden ikärajoja noudatetaan niin kuin laissa on määrätty. K-18-tuotteiden tilaaminen vaatii syntymäajan luovuttamista Tietokoneliike.fi-lle.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei asiakas ole siihen antanut erikseen lupaa (esimerkiksi tilannut uutiskirjeen). Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen

Verkkokaupan maksujenvälitys toteutetaan kuluttajille turvallisten Paytrail- ja Klarna maksupalveluiden kautta tai maksamalla tuotteet Savonlinnan liikkeessä.

Paytrail – Verkkopankkimaksu

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Lisätietoa: https://www.paytrail.com/

Väärinkäytösten vuoksi emme toimita tilauksia postiennakolla.

Klarna Checkout – Lasku ja osamaksu

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu – kaikki yhtä turvallisia!

Käyttämällä Klarna Checkout-palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09-425 99 771 (ark. klo 8:00-18:00) tai asiakaspalvelu@klarna.fi.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Tilauksen yhteydessä on tärkeää antaa ajan tasalla olevat yhteystiedot ja toimiva sähköpostiosoite, johon tilausvahvistus voidaan lähettää.

Toimitustapa ja -kulut

Toimitamme verkkokaupan tuotteet vain Suomeen. Muista EU-maista tehdyissä tilauksissa toimitustapana on nouto Savonlinnan myymälästä. Erillisellä sopimuksella voimme toimittaa tuotteita muihin EU-maihin, kysy lisää asiakaspalvelu@www.tietokoneliike.fi tai p. 020 7659394

Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset kirjattuna (esim. postipaketit) tai kirjaamattomana toimituksena, joista kirjattuja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella.

Toimitusaika

Pyrimme toimittamaan tilatut tuotteet 1-4 työpäivän kuluessa. Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 2-7 arkipäivää. Tarkemmat ajat ilmoitetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Pyrimme ilmoittamaan, mikäli tilauksen käsittelyaika on luvattua pitempi mailitse, puhelimitse tai yleisenä ilmoituksena internet -sivustollamme.

Huomioithan

Posti säilyttää lähetyksiä 7 päivän ajan. Pakettiautomaattilähetykset ovat noudettavissa viikon.

Postin palvelunumero yksityisille 0200 71000 (pvm, mpm) tai yrityksille 0200 77000 (pvm, mpm).

Vaihto- ja palautusehdot

Tietokoneliike.fi-n yksityisasiakkailla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita eikä se koske ohjelmistotuotteita tai palveluita. Huomaa, että tavaraa ei saa ottaa käyttöön. Siksi onkin tärkeää varmistaa jo etukäteen, että tuote on tarkoitukseen soveltuva. Ammattitaitoinen myyntimme auttaa sinua tarvittaessa valitsemaan sinulle sopivan tuotteen.

Mikäli asiakas antaa tilauksen yhteydessä yrityksen nimen, katsotaan, että ostajana on yritys. Tällöin kannattaa muistaa, että kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus ei koske yrityksiä.

Etämyynnissä ei ole kuluttajansuojalain 6. luvun mukaisesti peruuttamisoikeutta, mikäli ostettu tuote on valmistettu tai muunneltu asiakkaan toiveiden mukaan eikä sitä voida myydä edelleen ilman huomattavaa tappiota.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita, voit toimittaa ne suoraan Savonlinnan liikkeeseen, (Olavinkatu 44, 57100 Savonlinna) tai palauttaa ne Postin kautta huolellisesti pakattuna. Palautuksesta aiheutuvat toimituskustannukset maksaa ostaja. ENNEN kuin lähetät palautuksen, ota yhteyttä Tietokoneliike.fi, niin luomme teille RMA-numeron. 

Takuu

Annamme käytetyille tietokoneille 12kk takuun. 12kk takuu ei koske tietokoneiden akkuja, joiden takuu on 3kk. Takuu ei korvaa kulumisesta, ohjelmisto-, asiakkaan omasta asennus- tai käyttövirheestä aiheutuneita vikoja

Jos tuotteessa on kuluttajansuojalain tarkoittama virhe, ostajalla on oikeus hyvitykseen. Ensisijaisesti pyrimme korjaamaan virheen tai vaihtamaan tuotteen virheettömään tai vastaavaan toiseen tuotteeseen. Toissijaisesti voimme harkita virheen hyvittävää hinnanalennusta. Kaupan purku on vasta viimeinen vaihtoehto.

Vaihdetun tuotteen takuu ei ala alusta, vaan jatkuu alkuperäisen ostopäivän mukaisesti.

Vastuu digitaalisista tallenteista määräytyy aina vaaranvastuun mukaisesti. Tietokoneliike.fi ei ole vastuussa digitaaliselle medialle tallennetuista tiedoista tai ohjelmistoista vaaranvastuun ollessa asiakkaalla. Varmuuskopiointi on ostajan vastuulla. Varmuuskopiointi tulee suorittaa aina ennen huoltoprosessia. Tiedostojen pelastaminen vioittuneesta laitteesta on maksullinen lisäpalvelu.

Ennen kuin toimitat tuotteesi takuuhuoltoon, ole yhteydessä sähköpostitse Tietokoneliike.fi- myyntiin ja kuvaile ongelma sanallisesti.

Tarkastamme aina ensin tuotteen kerrotun vian osalta. Palautuksiin on liitettävä vikaseloste ja kopio kuitista. Palautukset on pakattava huolella!

Takuuhuoltoon tuotteen voi tuoda Tietokoneliike.fi- myymälään, Olavinkatu 44,57100 Savonlinna, tai palauttaa tuote huolellisesti pakattuna Postin asiakaspalautuksena ilmaiseksi. ENNEN palautusta Postin kautta ota meihin yhteyttä, jolloin saat pakettiin liitettävän RMA-numeron.

Huoltomme säilyttää tuotteita kolme (3) kuukautta asiakkaalle huollon/työn valmistumisesta toimitetun ilmoituksen jälkeen. Tämän jälkeen tuote kierrätetään. (Laki elinkeinonharjoittajan oikeudesta myydä noutamatta jätetty esine)

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.