Huippuluokan käytetyt tietokoneet opiskelijoille!

Opiskelijoille sopivat kannettavat tietokoneet
HP Elitebook 840 G1

Verkkokaupastamme löydät huippuluokan käytetyt tietokoneet opiskelijalle. Valikoimamme koostuu tunnettujen valmistajien laadukkaista kannettavista, jotka ovat olleet yrityskäytössä 2-3 vuotta. Kaikki käytetyt tietokoneet asennetaan, puhdistetaan ja tarkastetaan ennen myyntiä. Huollosta vastaa asiantuntevat työntekijämme, jotka hoitavat työnsä sujuvasti laadusta tinkimättä. Kaikki käytetyt tuotteet postitetaan parissa päivässä ja ne voi ottaa samantien käyttöön. Kaikilla käytetyillä tietokoneillamme on 12 kuukauden takuu ja 14 vuorokauden palautusoikeus. Ostamalla laitteesi käytettynä säästät rahaa ja luontoa. Tutustu myös käytettyihin tietokoneisiin yrityksille. Tästä pääset katsomaan kaikki käytetyt tietokoneet.

Käytetyt tietokoneet opiskelijoille

Lähes jokainen opiskelija tarvitsee opinnoissaan tänä päivänä tietokonetta. Sillä tehdään muistiinpanoja, haetaan tietoa, luetaan materiaalia, kirjoitetaan raportteja, luodaan presentaatioita ja viestitään muille opiskelijoille. Näiden myötä koneen tulisi olla suorituskykyinen, toimintavalmis ja turvallinen, jotta opiskelu olisi mahdollisimman sujuvaa. Opiskelija tarvitsee tietokonetta miltei päivittäin ja saattaa tiukassa paikassa tarvita jopa 10 tuntia päivässä, joten koneelta vaaditaan suorituskykyä yhtä lailla kuin yrityskäytössä. Lisäksi laitteen tulisi kestää koko opintojen ajan, jotta kaikki materiaalit ja muistiinpanot pysyvät tallessa. Halvimmissa uusissa laitteissa käyttöikä ei välttämättä riitä kattamaan koko opiskeluaikaa ja muutenkin suorituskyky ei välttämättä vastaa haluttua tasoa. Hyvällä käyttöiällä varustettu tehokas tietokone maksaa kuitenkin paljon, eikä opiskelijalla ole välttämättä resursseja maksaa koneesta toista tuhatta euroa.

Tietokoneliike.fin huoltamat, yrityskäytössä olleet tietokoneet sopivat erinomaisesti myös opiskelukäyttöön. Huippuluokan käytetty tietokone sopii opiskelijalle, joka tarvitsee edullisen, mutta suorituskykyisen ja toimintavalmiin apuvälineen koulutyöhön. Kaiken lisäksi käytetty tietokone on vastuullinen valinta, koska käytetyn huoltaminen kuormittaa luontoa murto-osan verrattuna uuden koneen valmistamiseen. Käytetyt kannettavat ovat olleet yrityskäytössä useimmiten vain 2-3 vuotta, jonka jälkeen ne on palautettu valmistajalle tai myyjälle. Huollamme näistä huipputehokkaista koneista lähes uudenveroisia laitteita opiskeljalle.

Meiltä voit ostaa edullisesti myös kaikki tärkeät lisätarvikkeet, ohjelmistot ja oheislaitteet, jotka ovat hyödyksi opiskelijalle. Käytetyn tietokoneen ostaja voi hankkia samalla tilauksessa esimerkiksi Microsoft Officen työvälineohjelmiston, josta on apua opiskelussa.

Käytetty tietokone on edullinen, ekologinen ja helppo valinta opiskelijalle
Uudesta ja tehokkaasta läppäristä joutuu pulittamaan toista tuhatta euroa tai enemmän, eikä jokaisella opiskelijalle ole välttämättä varaa investoida niin suuria summia tietokoneeseen. Toimiva kannettava on kuitenkin käytännössä välttämätön apuväline opintojen suorittamiseen ja muuhun viestintään, joten hyvästä ja tehokkaasta koneesta on hyötyä. Yritysmaailmassa käytetään lähes poikkeuksetta kalliita ja tehokkaita tietokoneita. Kun yritykset vaihtavat laitteensa uusiin, huoltaa tietokoneliike.fi vanhoista uudenveroisia. Tämä käytetty tietokone vastaa ominaisuuksiltaan huippukonetta, mutta hinta huomattavasti pienempi. Siksi suosittelemme opiskelijoille huoltamiamme tietokoneita, koska ne ovat kuin yrityskoneita, mutta huomattavasti edullisempia.

Käytetty tietokone on myös ekologinen vaihtoehto. Uuden koneen ja siihen kuuluvien komponenttien valmistus ja rahti rasittavat ympäristöä huomattavasti enemmän kuin käytetyn koneen huoltaminen. Tänä päivänä opiskelijat kiinnittävät enemmän huomioita vastuullisuuteen ja käytetyn tietokoneen hankkiminen on ympäristön kannalta vastuullinen valinta.

Meiltä käytetyn tietokoneen hankinta on opiskelijalle myös erittäin helppoa. Käytetty tietokone on postista tultuaan samantien toimintavalmis paketti, eikä lisäasennuksia tai muita toimenpiteitä tarvitse suorittaa. Kaikista myymistämme koneista löytyy uusin käyttöjärjestelmä ja tärkeimmät ohjelmistot valmiiksi asennettuna. Näin ollen opiskelija voi samantien keskittyä olennaiseen, eli opiskeluun.

Näytetään kaikki 11 tulosta

Show sidebar

HP ProBook 430 G3 i3/4GB/128SSD/13.3″

369,00 

Kuudennen sukupolven i3-prosessorilla varustettu helposti mukana kulkeva kannettava tietokone!

Lenovo ThinkPad X250 i5/8GB/128SSD/12.5″

379,00 

Pieni ja pippurinen tehokone opiskeluun- tai työkäyttöön!

HP EliteBook 820 G2 i5/8GB/128SSD/12.5″

419,00 

Liikkuvaan opiskelu- ja työkäyttöön soveltuva pieni, mutta pippurinen tehopakkaus!

Lenovo ThinkPad T450 i5/8GB/256SSD/14″

449,00 

Helposti mukana kulkeva läppäri liikkuvaan työ- ja opiskelukäyttöön!

Lenovo ThinkPad X1 Tablet 1st Gen M5-6Y57/8GB/256SSD/12″

529,00 

Tehokas tabletti, irroitettava näppäimistö ja telakka!

Lenovo ThinkPad L560 i5/8GB/180SSD/15.6″

549,00 

Kotiin, opiskeluun ja työkäyttöön soveltuva kone kuudennen sukupolven i5-prosessorilla!

Lenovo ThinkPad L480 i3/8GB/128SSD/14″/UUSI

959,00  659,00 

Täysin uusi tietokone, erinomainen valinta opiskelukäyttöön!

Fujitsu LifeBook U757 i7/16GB/256SSD/15.6″ kosketusnäyttö

699,00 

Kosketusnäytöllä ja seitsemännen sukupolven i7-prosessorilla varustettu tehokone!

Lenovo ThinkPad T450 i5/8GB/128SSD/14″

429,00 

Helposti mukana kulkeva läppäri liikkuvaan työ- ja opiskelukäyttöön!

Lenovo ThinkPad T460 i5/8GB/256SSD/14″

499,00 

Kuudennen sukupolven i5-prosessorilla varustettu erittäin kevyt ja tehokas tietokone opiskeluun ja työkäyttöön!

HP ZBook 15 G3 E3-1505M/32GB/512SSD/15.6″/M2000M

999,00 

Raskaaseen työkäyttöön, kuten suunnitteluun ja editointiin soveltuva tietokone!