Asus TUF Gaming M4 Air pelihiiri

49.00

Pelikäyttöön

1 varastossa

Ultrakevyt ilmakuorirakenne
ASUSin T&K-tiimi loi ultrakevyen Air Shell -suunnittelun, joka koostuu ontosta pyramidirungosta, jotta TUF Gaming M4 Airin paino pysyisi vain 47 grammassa säilyttäen samalla kestävyyden ja rakenteellisen eheyden.

100 % PTFE-hiiren jalat ja TUF Gaming Paracord -naru
Älykkäästi painonpudotusta ja liikkumisvapautta varten suunnitellussa TUF Gaming M4 Airissa on pehmeästä, kevyestä ja joustavasta kuidusta valmistettu TUF Gaming Paracord, joka minimoi kiinnittymisen, ja sen 100-prosenttiset PTFE-hiirenjalat takaavat vaivattoman liukumisen.

Suojaava IPX6-vedenkestävyys
TUF Gaming M4 Airin painettu piirilevykokoonpano (PCBA) on käsitelty IPX6-vettä hylkivällä suojapinnoitteella, joka suojaa tahattomilta roiskeilta ja hikisiltä kämmeniltä.

Äärimmäinen tarkkuus
Jokainen isku on kriittinen. TUF Gaming M4 Airin ytimessä on erityisesti viritetty optinen tunnistin, joka takaa pettämättömän tarkkuuden ja täsmällisyyden ja auttaa sinua voittamaan kilpailijat.

ASUS Antibakteerinen suoja
Jotta TUF Gaming M4 Air pysyy hygieenisenä, sen pinnat ja sivupainikkeet on suojattu uudella ASUS Antibacterial Guard -ionihopeakäsittelyllä. Positiivisesti ladatut hopeaionit (Ag+) sitoutuvat negatiivisesti ladattujen mikrobien ja bakteerien soluseinämiin, häiritsevät niiden sisäisiä toimintoja ja estävät niiden kasvun. Antibacterial Guardin on tieteellisesti osoitettu estävän bakteerien kasvua yli 99 prosentilla 24 tunnin aikana, jolloin hiiren pinnat pysyvät puhtaina ja hygieenisinä, mikä mahdollisesti vähentää haitallisten bakteerien leviämistä.

Kuusi tuntuvaa ja ohjelmoitavaa painiketta
TUF Gaming M4 Air -hiiressä on kuusi tahdittavaa ja ohjelmoitavaa painiketta, joiden avulla voit räätälöidä ohjauksen pelityyliisi sopivaksi. Vasen ja oikea painike on erotettu yläkannesta, minkä ansiosta käyttövoima ja liikematkat ovat pienemmät, mikä mahdollistaa nopeammat ja tuntuvammat napsautukset. DPI-kytkimen avulla voit säätää herkkyyttä lennossa, ja kaksi strategisesti sijoitettua vasemmanpuoleista painiketta ja napsautettava vierityspyörä tarjoavat lisää ohjausvaihtoehtoja.

Panssarilaatikko
Armoury Crate -ohjelmisto tarjoaa laajat hallintalaitteet ja intuitiivisen käyttöliittymän, jonka avulla voit virittää TUF Gaming M4 Air -näytönohjaimen pelaamistapasi mukaan. Voit luoda profiileja, kartoittaa painikkeita, säätää suorituskykyasetuksia ja paljon muuta.

  • Paino 47g
  • Mitat 6.35 x 12.6 x 3.96cm
  • Langallinen, USB liitäntä
  • 6 painiketta
  • Optinen sensori
  • Max DPI 16000

Takuu 24kk.

Lisätiedot

Kysy tuotteesta!

Haluatko kuulla lisätietoa tuotteesta tai lisää kuvia tietokoneesta? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja palaamme asiaan. Voit tiedustella mm. tuotteen saatavuutta, kuntoa tai mitä mieleesi tuleekaan. Me autamme!