Logitech G613 langaton mekaaninen näppäimistö

Alkuperäinen hinta oli: 149.00€.Nykyinen hinta on: 109.00€.

1 varastossa

G613 on seuraavan sukupolven langaton näppäimistö, joka on suunniteltu pelaajille, jotka vaativat sekä mekaanisten kytkinten korkeaa suorituskykyä että langattoman pelaamisen vapautta.

Langaton Lightspeed
Logitech G on luonut kokonaisvaltaista suunnittelufilosofiaa hyödyntäen järeän langattoman ratkaisun, jonka tarkoitus on ratkaista viivettä, vakautta ja yhdistettävyyttä vaivanneet perustavanlaatuiset ongelmat. Tuloksena on LIGHTSPEED, ammattilaistason langaton ratkaisu, joka saavuttaa langallista hiirtä vastaavan suorituskyvyn.

1MS:n langaton yhteys saavutettu
Logitech G -insinöörit kävivät läpi koko teknologiaoptimoinnin tunnistimesta laiteohjelmistoon ja virtapiireistä antenneihin. Testasimme ja hioimme jokaisen osan huippuunsa keskittyen hitaimpaan kohtaan, kunnes mikään ei ollut enää hidasta.

Romer G-Tactile kytkimet

Mekaaniset Romer-G Tactile -kytkimet takaavat hiljaisen, tarkan mekaanisen suorituskyvyn sekä uskomattoman näppäilytuntuman ja 70 miljoonan painalluksen kestävyyden. Huipputason eSports-ammattilaisten suosimilla Romer-G Tactile -kytkimillä on lyhyt 1,5 mm:n painallusten mitta, joten ne ovat 25 % nopeampia. Romer-G on täydellinen yhdistelmä nopeutta, tarkkuutta ja hiljaista suorituskykyä.

Paristojen kesto: 18kk
G613 toimii jopa 18 kuukautta vain kahdella AA-paristolla.Akun kesto voi vaihdella käyttäjän ja tietokoneen mukaan.Kun paristojen lataus on 15 prosentissa, sekä näppäimistön merkkivalo että Logitech G HUB-ohjelmiston ilmoitukset sinua ennen kriittistä hetkeä.
Tekniset tiedot:
  • Mitat (K x L x S) 478 x 216 x 33mm
  • Paino 1.4kg
  • Romer G-Tactile mekaaniset kytkimet
    • 70 miljoonan näppäinpainallus takuu
    • Painallusten mitta 1.5mm
    • Painallusvoima 45g
  • Paristot: 2 x AA, kesto jopa 18kk

Takuu 12kk.

Pakkaus sisältää: Langaton mekaaninen G613 näppäimistö, LIGHTSPEED USB vastaanotin, USB-jatkokaapeli, 2 x AA paristot ja käyttäjän dokumentaatio

Lisätiedot

Kysy tuotteesta!

Haluatko kuulla lisätietoa tuotteesta tai lisää kuvia tietokoneesta? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja palaamme asiaan. Voit tiedustella mm. tuotteen saatavuutta, kuntoa tai mitä mieleesi tuleekaan. Me autamme!