Logitech K120 langallinen näppäimistö

29.00

3 varastossa

Miellyttävä ja hiljainen kirjoittaa

Näppäimistöstä löytyy matalat, käytössä melkein äänettämät näppäimet. Näppäimistössä on käytetty myös vakionäppäinasettelua, ja siinä on täysikokoiset funktionäppäimet ja erillinen numeronäppäimistä oikeassa reunassa.

Roiskeenkestävä

Näppäimistö on roiskeenkestävä ja neste valuu pois näppäimistöltä, joten sinun ei tarvitse pelätä, että pilaat hankinnan pienellä läikähdyksellä.

Ohut muoto

Näppäimistön ohut muoto tekee työpöydästäsi hienostuneen näköisen. Litteän profiilin ansiosta myös kätesi pysyvät entistä mukavammassa ja luonnollisemmassa asennossa.

Kestävät näppäimet

Logitech K120 näppäimistö on tehty kestämään jopa 10 miljoonaa painallusta, joten näppäimistön käyttöikä on paljon pidempi kuin monien muiden näppäimistöjen.

Lujatekoiset, säädettävät kallistusjalat

Näppäimistön kaltevuutta voidaan säätää lujatekoisilla taittuvilla jaloilla kahdeksan astetta kullekin käyttäjälle sopivaksi.

Plug and Play -USB liitäntä

Näppäimistön käyttöönotto sujuu helposti. Liitä vain näppäimistö pöytäkoneen tai kannettavan USB-porttiin ja näppäimistö asentaa itse itsensä muutamassa sekunissa.

Tekniset tiedot:

  • Nordic layout – ÖÄÅ kirjaimet
  • Roiskeenkestävä
  • USB kiinnitys, kaapelin pituus 1.5m
  • Plug n Play, ei erillistä asennusta
  • Paino 550g
  • Mitat (leveys x syvyys x korkeus) 450 x 155 x 24mm

Takuu 36kk.

Yhteesopivat käyttöjärjestelmät
Windows Vista, XP, 7, 8, 8.1 ja 10
Linux Kernel 2.6 tai uudempi

Lisätiedot

Kysy tuotteesta!

Haluatko kuulla lisätietoa tuotteesta tai lisää kuvia tietokoneesta? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja palaamme asiaan. Voit tiedustella mm. tuotteen saatavuutta, kuntoa tai mitä mieleesi tuleekaan. Me autamme!