Logitech M190 Full-Size langaton hiiri, sinimusta

29.00

Isokokoinen, täysin langaton ja optisella sensorilla varustettu hiiri!

1 varastossa

Täysikokoista mukavuutta, viiveetön langaton yhteys

Täysikokoinen ja langaton Logitech M190 on mukava, muotoiltu hiiri, joka mukailee keski- ja suurikokoisten käsien luonnollista kaarta.
Työskentele langattomasti ja liiku vapaasti jopa 10 metrin säteellä – käytännössä ilman viiveitä ja katkoksia. Saat edullisesti laadukkaan hiiren, jonka paristo kestää 18 kuukautta , jonka seuranta on tarkka ja jolla rivi riviltä vierittäminen käy sujuvasti.

Täysikokoinen, täydellisen mukava

Kaarevasti muotoiltu hiiri sopii kumpaankin käteen luontevasti ja takaa parhaan mahdollisen käyttömukavuuden isommillekin käsille. Koverat painikkeet ohjaavat sormet juuri oikeaan paikkaan, ja lisäkämmentuki takaa, että hiiren käyttö tuntuu mukavalta koko pitkän päivän.

Kestävää laatua

Maailman johtavan hiiri- ja näppäimistövalmistajan tuotteiden kestävyyteen ja toimintaan voit luottaa. M190 ei jätä sinua pulaan, käytitpä sitä kannettavan tai pöytäkoneen kanssa kotona tai kaupungilla. Saat tinkimätöntä laatua ja kaikki tarvitsemasi ominaisuudet edulliseen hintaan.

Viiveetön langaton yhteys

Työskentele langattomasti ja liiku vapaasti jopa 10 metrin säteellä – käytännössä ilman viiveitä ja katkoksia. Johdon puuttuminen vähentää sotkuja työpöydällä ja helpottaa hiiren kuljettamista työpisteestä toiseen.

Tarkka seuranta, vaivaton vieritys

Siirtyminen on entistä helpompaa hallitun rivi riviltä etenevän selaamisen ansiosta. Optisen tunnistimen ansiosta osoittimen hallinta on helppoa lähes joka pinnalla.
Hiiren liikuttaminen on tarkkaa ja kaikki napsautukset osuvat kohdalleen.

18 kuukautta, yksi AA-paristo

18 kuukautta huoletonta käyttöä Pariston kesto voi vaihdella käyttäjän ja tietokoneen mukaan. Virransäästö otetaan automaattisesti käyttöön heti, kun hiirtä ei käytetä.
Plug and Play
Toimii heti käyttöön otettaessa – USB-vastaanottimen yhdistäminen riittää.
Tekniset tiedot:
  • Langaton Nano USB-vastaanotin
  • Toimintaetäisyys jopa 10 metriä
  • 3 painiketta
  • Liiketarkkuus 1000 dpi
  • Mekaaninen vierityspyörä
  • 1 x AA-paristoilla toimiva
  • Paino 89.9g
  • Mitat 6.61 x 11.54 x 4.03mm

Hiiren mukana tulee langaton Nano USB vastaanotin ja 1 x AA-paristo.

Käyttöjärjestelmä yhteensopivuus:
Linux 2.6 tai uudempi
Microsoft Windows 7, 8, 8.1, 10 tai uudempi
MacOS X10.10 tai uudempi

Takuu 24kk.

Lisätiedot

Kysy tuotteesta!

Haluatko kuulla lisätietoa tuotteesta tai lisää kuvia tietokoneesta? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja palaamme asiaan. Voit tiedustella mm. tuotteen saatavuutta, kuntoa tai mitä mieleesi tuleekaan. Me autamme!