Asus TUF Gaming K1 langallinen pelinäppäimistö

79.00

Pelikäyttöön

1 varastossa

Gaming-luokan suorituskyky
TUF Gaming K1 tarjoaa erinomaisen tuntuman ja pehmustetun toiminnan, joka on sekä hiljainen että mukava. Se on myös suunniteltu 19 näppäimen NKRO-tekniikalla, joka takaa huomattavan tarkkuuden ja sen, ettei näppäimiä jää painamatta.

Dynaaminen RGB- ja valaistuspalkki
TUF Gaming K1:ssä on viisi yksittäistä valaistusaluetta, ja sen molemmilla sivuilla on näyttävät RGB-palkit. Jokainen vyöhyke on erikseen muokattavissa koko värispektristä, joten voit valaista laitteistosi mielikuvasi mukaan. ASUS Armoury Crate -sovellus tarjoaa seuraavan sukupolven RGB-ohjauksen, joka synkronoi valaistuksen ja peliprofiilit sisältösi kanssa.

Omistettu äänenvoimakkuuden säädin
Oikeassa yläkulmassa olevan erityisen äänenvoimakkuusnupin ansiosta TUF Gaming K1:n avulla voit hallita peliääntäsi nopeasti ja helposti lennossa. Voit kurottaa ja vääntää intuitiivisesti pitäen katseesi tiukasti toiminnassa.

Ergonominen rannetuki ja säädettävät jalat
Irrotettavalla rannetuella ja säädettävillä jaloilla, jotka tarjoavat kaksi korkeusasentoa, TUF Gaming K1 on suunniteltu ergonomisesti optimaalista mukavuutta varten.

Erikoispinnoite, joka kestää roiskeita
Sisä- ja ulkopuolelta TUF Gaming K1 on rakennettu palvelemaan vuosia etulinjassa. Sen ulkokuori on varustettu erikoispinnoitteella, joka on vahvistettu kestämään yli 10 tiukan hankaus-, kitka- ja hikoilutestin akku. Ja jopa 300 ml:n roiskesuojaus varmistaa, että tölkkien tai kuppien kanssa sattuvat onnettomuudet eivät tapa toimintaa.

Ohjelmoitavissa sisäisen muistin avulla
TUF Gaming K1:ssä on kahdeksan ohjelmoitavaa näppäintä, joissa on lennossa tapahtuvan makrotallennuksen tuki, joten näppäimistö on helppo konfiguroida yksilöllistä pelaamista varten. Kolmen muokattavan ja yhden oletusmuistin ansiosta voit ottaa näppäimistön mukaan matkalle ja pitää asetukset käytettävissäsi missä tahansa.

  • Nordic Layout – ÖÄÅ näppäimet
  • RGB valot
  • Rannetuki
  • Langallinen, USB liitäntä
  • Paino 180g
  • Mitat 45.1 x 15.5 x 3.6cm

Takuu 24kk.

Lisätiedot

Kysy tuotteesta!

Haluatko kuulla lisätietoa tuotteesta tai lisää kuvia tietokoneesta? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja palaamme asiaan. Voit tiedustella mm. tuotteen saatavuutta, kuntoa tai mitä mieleesi tuleekaan. Me autamme!